За къщата

Къща за гости “Елена” се намира в “Кале махала” на ул. “Трети март” № 22 в близост до крепостта “Калето”. Къщата предлага 3  стаи с общ капацитет от (7+2 души). ” Жълтата” стая е двойна стая оборудвана със спалня, фотьойл, огледало, шкафчета и гардероб. “Зелената стая” е тройна стая състояща се от една спалня и едно единично легло, оборудвана с огледало, шкафчета и огледало.” Кафявата стая” е перлата на къщата. Тя е двойна стая състояща се от една спалня , разтегаем диван, разтегаема масичка , огледало, шкафчета и гардероб. При необходимост диванът може да се разгъне и да се ползва. “Жълтата” и “Зелената” стаи са с общ санитарен възел, а “Кафявата” стая е със собствен такъв.

Стаите са удобни и предразполагащи към тиха и спокойна почивка. Погрижили сме се за вашия  уют и комфорт като сме подсигурили във всяка стая: LCD телевизори с кабелна телевизия, климатик и безжичен интернет достъп. От просторния двор на къщата се  разкрива чудесна гледка към гламата и телевизионната кула над града и скалата “Кукувица”.

На разположение на клиентите е и  чудесната ни трапезария (гордостта на собствениците)  оборудвана с една просторна маса, страхотни пейки за сядане, LCD телевизор с цифрова телевизия и не на последно място очарователната ни камина, позволяваща приготвянето на страхотни глезотии на жар през зимата.

За летните дни и нощи сме сътворили специално за вас една уникална дървена беседка. Спокойно може да се полюбувате на чистия белоградчики въздух и тишина, да си похапнете вкусничко от приготвената от вас скара на  подвижното  барбекю в двора.

На разположение на гостите е и кухня оборудвана с: хладилник, кафе-машина и микровълнова фурна.

Автомобилите на гостите могат да бъдат паркирани непосредствено пред  къщата.

АКО ИСКАТЕ ДА ИЗЖИВЕЕТЕ ЕДНА РОМАНТИЧНА И НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА, ДА РАЗГЛЕДАТЕ ПРИЧУДЛИВИТЕ СКАЛНИ ОБРАЗУВАНИЯ ,ДА СИ НАПРАВИТЕ ПИКНИК СРЕД ТЯХ, ДА СИ ПОЧИНЕТЕ ОТ НАПРЕГНАТОТО ЕЖЕДНЕВИЕ,ТО НИЕ ОТ КЪЩА ЗА ГОСТИ „ЕЛЕНА” СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ.

ПОСЕТЕТЕ НИ!

НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ!!!

КЪМ ГАЛЕРИЯ “КЪЩА ЗА ГОСТИ ЕЛЕНА”